Kronikk i Laagendalsposten

kronikk kongsberg 20 mai 2017Folkebibliotekstatistikken for 2016 viste at nye Kongsberg bibliotek er en dundrende suksess. Etter å ha snakket med biblioteksjefen ble vi enige om å skrive en kronikk hvor vi ønsket å vise hvor gode resultatene er og at Kongsberg er det førende biblioteket i Buskerud på besøk og utlån. Min kollega Camilla Sørbye bidro også til kronikken. Slik sett er kronikken et godt eksempel på samskriving og hvor bra det kan fungere når alle bidrar med egen kompetanse.

Kronikken stod på trykk i LPs papirutgave lørdag 20. mai. Kronikken blir også publisert på LPs nettsider under meninger.

Som en positiv følge av kronikken brukte rådmannen på Kongsberg deler av sin egen spalte på kommunens nettsider til å snakke om biblioteket.

 

Rådmannens hjørne 26. mai 2017

Rådmann Wenche Grinderud leverer hver 14. dag en blogg til medarbeidere i Kongsberg kommune. Som oftest i skriftlig form, noen ganger som Videoblogg. Videobloggene har ofte tema som tilsier at de bør gjøres tilgjengelig utover medarbeiderne, og dagens videoblogg er en slik..

Posted by Kongsberg kommune on 26. mai 2017